Villas in Crete, Villa Chania, Villa Kreta, Rent Crete Villas, Vacances Crete Hotel Villas in Crete, Villa Chania, Villa Kreta, Rent Crete Villas, Vacances Crete Hotel
tel:+30 28210 90760 +30 28210 90760
Dansk
info@thehotel.gr +30 28210 90760
Antilia Apartments
8.8 Fremragende based on 38 reviews

Anmeldelser

Se alle anmeldelser

Antilia Apartments

Bestil nu
8.8 Based on 38 reviews
Comfort
 8.5
Service and Staff
 9.2
Renlighed
 8.8
Placering
 8.6
Value for Money
 8.8
Showing 31-38 (Total 38)
Anonymous
22 July 2011
We had a super stay. Very nice people who were running the place. Very clean, very quiet, no trafic, very nice view. We will be back.
Ant a great thanks to Thehotel for organising the stay.
9.5
Anonymous
3 July 2011
Thank you so much for nice holidays and warm welcome! We really enjoyed everything!
10
Anonymous
23 August 2010
Very nice hotel excellent service and fantastic staff nice prices very clean and quiet place. We liked it a lot. Very expensive pool bar though.
9.5
Anonymous
17 August 2010
Noi pensiamo che questa location in Creta sia tra le migliori possibili.La piscina, l'assistenza e tutto quanto concerne la vista sul mare hanno reso il soggiorno molto piacevole. Le pulizie e l'assistenza ricevuta per ogni necessità presentatesi ci hanno soddisfatto al pieno.
10
Anonymous
15 August 2010
There are not any comments for this review
7.8
Anonymous
14 August 2010
Ενω είχαμε κράτηση για διαμέρισμα (flat) με δύο κρεβατοκάμαρες στον 1ο όροφο και ικανό να φιλοξενήσει 5 άτομα και στη νέα πτέρυγα της εγκατάστασης την πρώτη ημέρα μας έβαλαν σε διαμέρισμα με μία κρεβατοκάμαρα και εσωτερικό ανοικτό σοφά στις παλαιές εγκαταστάσεις. Μετά την απαίτηση μας για αλλαγή μας τοποθέτησαν την επόμενη ημέρα σε ισόγειο διαμέρισμα και πάλι στις παλαιές εγκαταστάσεις με 2 κρεβατοκάμαρες. Ο εξοπλισμός του διαμέρισματος ήταν σε κακή κατάσταση (κουζίνα, μπάνιο, ψυγείο, air condition). Στη μία βεράντα είχαμε μόνιμα νερά απο το air condition του 1ου ορόφου και στην άλλη βεράντα είχαμε την εξωτερική μονάδα air condition του διπλανού διαμερίσματος με αποτέλεσμα να δημιουργούνται άσχημες συνθήκες. Δίπλα στο χώρο της μίας κρεβατοκάμαρας υπήρχε μηχανοστάσιο το οποίο δημιουργούσε υπερβολικό θόρυβο όταν λειτουργούσε κατα τη διάρκεια της νύχτας.
Σε 7 διανυκτερεύσεις μας άλλαξαν 1 φορά σεντόνια και πετσέτες.
Σε γενικές γραμμές θα μπορούσα να εκφράσω την πλήρη δυσάρεσκειά μου σχετικά με το συγκεκριμένο διαμέρισμα που μας δώθηκε.
3.5
Anonymous
4 August 2010
Pretty and cosy rooms, cool location on hill with nice sea-view, good position close to visit surroundings of Chania.
7.8
Anonymous
29 July 2010
I liked very much staying there. I will advise Antilia apartments to my friends becuse I found it very good.
8.8