Villas in Crete, Villa Chania, Villa Kreta, Rent Crete Villas, Vacances Crete Hotel Villas in Crete, Villa Chania, Villa Kreta, Rent Crete Villas, Vacances Crete Hotel
tel:+30 28210 90760 +30 28210 90760
Ελληνικά
info@thehotel.gr +30 28210 90760
Topolia Villas
9.3 Εξαιρετικό βασισμένο σε 109 σχόλια

Σχόλια

Δείτε όλα τα σχόλια

Topolia Villas

Κάντε κράτηση
9.3 βασισμένο σε 109 σχόλια
Άνεση
 9.4
Υπηρεσίες και Προσωπικό
 9.3
Καθαριότητα
 8.9
Τοποθεσία
 9.4
Σχέση ποιότητας/τιμής
 9.6
Εμφανίζονται 61-75 (Σύνολο 109)

GermanyGermany
8 August 2018
(review for the 2-bedroom Villa)

Wir haben 10 Tage hier verbracht. Die Wohnung war für uns zu viert (2 Erwachsene und 2 Kinder) groß genug, sodass sogar weitere Personen mit ggf. Zustellbett übernachten könnten. Bei der Ankunft haben wir die tolle Dame (Mutter vom Besitzer) getroffen, die uns dann alles gezeigt und rein gelassen hat. Sie ist einfach eine wunderbare Person, die wir sofort ins Herz geschlossen haben. In diesem Haus gibt es vier Wohnungen zur Miete und wir fühlten uns zu keiner Zeit gestört. Unsere Wohnung mit dem tollen Balkon war einfach wie ein Privathaus, wo man einfach für sich sein konnte. Aussicht vom Balkon war gigantisch. Alles was man für vier bis fünf Personen bräuchte war in der Wohung vorhanden. Betten waren gut genung. Pool war klein aber gut genug für uns. Wir haben es leider nur 1-2 mal bentzt, da wir sonst unterwegs waren. Wir kommen bestimmt wieder und bedanken uns beim Besitzer und die Mutter.
10

FranceFrance
23 July 2018
(review for the 2-bedroom Villa)

Abbiamo molto apprezzato le caratteristiche della villa: tradizionale ma comoda, in un ambiente piacevole e accogliente. Minimarket, forno e taverne a pochi passi. Perfetto per raggiungere le spiagge e poi tornare nell'ambiente tipico dell'isola a contatto con la popolazione locale. Ottima l'accoglienza con frutta e biscotti. La piscina è adatta ai bambini e dalla veranda si gode la vista della valle.
10

FranceFrance
19 July 2018
(review for the 1-bedroom Villa)

L'appartement est bien placé, propre et la décoration très belle. Le village est typique et les tavernes à côté sont délicieuses. Nous avons beaucoup apprécié aussi la piscine le matin après le petit déjeuner. Merci beaucoup pour votre accueil et vos attentions.
10

FranceFrance
12 July 2018
(review for the 1-bedroom Villa)

Lieu très bien placé pour rayonner vers des sites incontournables. Le sens de l'accueil des hôtes est extrêmement chaleureux. Nous recommandons cette adresse sans modération.
10

SwedenSweden
2 July 2018
(review for the 2-bedroom Villa)

Nice village
No cleaning during our stay Quick to reply
6.4

SwedenSweden
22 June 2018
(review for the 3-bedroom Villa)

Very nice house and location for the money. A very nice village with a lot of nice people. Close to the beach both south, north and west.
You need a car. They called a coupe of times just to check if everything was okay. Very easy to contact if you need any help or need to ask anything.
10

SwedenSweden
15 June 2018
(review for the 3-bedroom Villa)
6.6

FranceFrance
9 June 2018
(review for the 1-bedroom villa)
9.6

GreeceGreece
8 August 2017
(review for the 1-bedroom Villa)

Οι άνθρωποι πολύ φιλόξενοι. Η γιαγιά Αργυρώ ηταν εξυπηρετικότατη όπως και ο ιδιοκτήτης. Πολύ εξοπλισμένο διαμέρισμα και δεν υπήρχαν καθόλου κουνούπια.
Είναι σχετικα μακρια από τα Χανιά. Η τηλεόραση πιάνει μόνο δορυφορικά κανάλια του εξωτερικού.
7.4

GreeceGreece
1 August 2017
(review for the 1-bedroom Villa)

Ένας όμορφο και άνετο κατάλυμα με παραδοσιακό χαρακτήρα !!βρίσκεται στο δρόμο για το ελαφονησι, μια από τις ομορφότερες παραλίες αλλά παράλληλα κοντά σε μπαλο και φαλασαρνα επίσης πανέμορφα μέρη !Η γιαγιά αργυρω θα μας μείνει αξεχαστη, ευγενική σε όλα της και πολύ αγαπητή !
Στα πλεονέκτηματα επίσης τ καταλύματος επίσης συγκαταλέγεται η πισίνα και το πάρκινγκ που διαθέτει.
Γενικοτερα ειναι ενα όμορφο μέρος για την διαμονή σου και για όσους θέλουν να ηρεμήσουν ψυχικά καΙ σωματικά.
Για όσους θέλουν να κινούνται συχνά στην πόλη των Χανίων και ειδικότερα βραδύ καλό είναι να γνωρίζουν ότι είναι αρκετή η απόσταση και μέχει να βγεις στο κεντρικό υπάρχουν αρκετές στροφές, οπότε θέλει προσοχή !
9.4

GreeceGreece
20 June 2017
(review for the 3-bedroom Villa) Air conditioning in the living room was malfunctioning. In the other apartment (2 bedroom) the TV set was set in Russian and the satellite receiver didn't work properly. Very special people, kind and helpful. Wonderful village traditional holiday experience. Felt really like home there.The pool boosted our family experience.The bakery and the staff were resourceful and helping all the holiday long. Congrats to Dimitra from bakery. Grandma Arghiro, the host, was the best one can hope find in holiday as host. Best experience in Topolia mountain traditional village stay. 3 families with 5 children in total. Definitely pleased. Thank you for a beautiful and rewarding Crete pristine vacation. Gabriel from Greece and Ciprian from Italy.
9

GreeceGreece
20 June 2017
(review for the 2-bedroom Villa)
9.2

ItalyItaly
2 June 2017
(review for the 3-bedroom Villa)

Abbiamo pernottato una settimana in Topolia villas, la casa è molto confortevole, spaziosa, ben organizzata, dotata di ogni confort. Sistemazione ideale per gruppi formati da più famiglie. La posizione è ottima per raggiungere le spiagge più belle. La vista dalla casa è bellissima e i proprietari sono particolarmente accoglienti e generosi di attenzioni. Consigliato

BelgiumBelgium
23 April 2017
(review for the 1-bedroom Villa)

Au calme dans une magnifique région. Appartement très bien agencé et bien équipé, très belle terrasse donnant sur la moyenne montagne. Pas trop loin de la mer et possibilité de faire de très belles balades. Boulangerie proche ainsi que 2 petits commerces de proximité.
Froid la nuit et pas de chauffage prévu. Couvertures mal dimensionnées et trop lourdes.
Compliqué pour trouver l'endroit, les appartements ne sont pas du tout signalés. Ils attendaient des vacanciers mais ne connaissaient par leur nom, donc compliqué pour l'accueil. Le wifi a fonctionné une seule fois sur la semaine.
That place could be recommended to people who appreciate quietness and nature
8.6

GermanyGermany
31 March 2017
(review for the 2-bedroom Villa)

Die Ferienwohnung ist ein guter Ausgangspunkt für schöne Wanderungen in der Umgebung und Badeaufenthalte an sehr schönen Stränden.
Die Wohnung ist gut ausgestattet und die Vermieterin sehr freundlich und hilfsbereit.
Wir kommen gerne noch einmal wieder.